2015. május 12., kedd

Off bejegyzés, új HÍR

Sziasztok Cukorkák!<3
Tudoom, tudom, SEMMI mentségünk a 4 (!!!te jóó ég) hónapos kimaradásra...:( Bár, elnézve titeket, megértő édességek vagytok (<333), hiszen ezek után sem fogyatkoztatok meg.:) És ezt nagyon köszönjük Nektek. Lilivel TÉNYLEG rengeteg dolgunk volt, és bár tele voltunk ötletettel, egyáltalán nem volt időnk leülni a gép elé, és megírni, fotózni, stb...
Először is, ugye a tavasz egyet jelent a versenyszezonnal... 
Másrészt Lilinek felvételi után az egyéb felmérések, szóbelik, izgalom, hogy hova veszik fel, velem együtt hajtás, ugyan is eléggé megromlottak a jegyeim... Bár közel állok idén is a kitűnőhöz, nem az utolsó napokon szeretnék kapkodva próbálni kijavítani a jegyeimet. Ha értitek. 
Ezáltal megbeszéltük, hogy ez az imádott kis blogunk SZÜNETELni fog, még nem tudjuk, hogy pontosan meddig, de reméljük minél hamarabb sikerül újra megnyitnunk. Valószínűleg nyáron, ez teljesen érthető, hisz suli nélkül sokkal több szabadidőnk lesz.
Tényleg annyira sajnáljuk, és most teljes mértékben beszélek Lili nevében. Ugyanis imádtunk blogolni, de egy idő után ez teherré vált, és lassan felemésztett a bűntudat, hogy olyan ritkán írunk. Egyszer csak pedig már csak azt vettük észre, hogy eltelt egy hét, két hét... Egy hónap.. És most itt találtuk magunkat.
Nagyon nagyon szeretünk Titeket, köszönjük, hogy itt vagytok nekünk, és reméljük továbbra is velünk maradtok.
Sok Puszi és Szeretet:
Kincső (és Lili:) <3)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése